parallax background

Auto kuća Tref
NAŠE USLUGE

USLUGE SPECIJALIZOVANOG SERVISA ZA VOZILA MARKE RENAULT i DACIA.

01

AUTO ELEKTRIKA

Iz godine u godinu obučavamo naše radnike, posedujemo i nabavljamo uvek novu tehnologiju kako bismo bili u korak sa razvojem auto industrije.
Dugogodišnje iskustvo, veliki broj zadovoljnih mušterija i automobila sa rešenim kvarovima, korektne cene i briga o korisnicima, čine naš servis pristupačnim velikom broju klijenata.
02

MEHANIKA

Dvadeset godina tradicije garantuje svim dosadašnjim i novim klijentima našeg servisa kvalitet sa kojima su upoznati oni koji su na svoje zadovoljstvo koristili naše usluge. Naš stručni tim rešiće sve vaše probleme u kratkom roku i po najpovoljnijim cenama.
Servis poseduje aparat (WIC 5000) za čišćenje sistema ubrizgavanja goriva što podrazumeva: - totalno uklanjanje nečistoća iz sistema goriva - manja potrošnja goriva - mirniji rad motora

03

DIJAGNOSTIKA

Upotreba kompjuterske dijagnostike, poznavanje rada vozila i pojedinih komponenti uz nezaobilazno iskustvo, predstavljaju ključ uspeha pronalaska i otklanjanja kvara na automobilu.
Po prijemu stranke naš stručni tim probnom vožnjom, podizanjem vozila na dizalicu ili priključivanjem na kompjuter utvrdjuje šta je potrebno uraditi na automobilu, što skraćuje vreme utvrdjivanja tačnog kvara.

04

AUTO KLIME

Kod nas možete redovno servisirati vaš sistem klimatizacije, kako bi ste sačuvali njegovu funkcionalnost, izbegli dodatne troškove i uživali u maksimalnom komforu koji vam klima uredjaj pruža.
Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad. U redovan servis auto klime spada i dezinfekcija klima uređaja odnosno antibakterijsko čišćenje ventilacionih kanala i isparivača klime kao i zamena polen filtera.

05

REZERVNI DELOVI

Servis raspolaže sopstvenim magacinom originalnih kao i zamenskih auto delova za potrebe servisa, u cilju najbržeg rešavanja vaših zahteva. Najveći broj kvarova se otklanja u toku istog dana zahvaljujući velikom lageru delova. Takodje u mogućnosti smo i brze nabavke i isporuke svih RENAULT i DACIA delova.

06

VULKANIZERSKE USLUGE

Auto kuća Tref je uvela novu uslugu u svom servisu. Vršimo vulkanizerske usluge, montažu i demontažu guma, skladištenje i čuvanje guma, balansiranje kao i prodaju svih vrsta zimskih i letnjih guma za vaša vozila.